Comenzi si suport telefonic: 0722 545 936 sau pe mail la office@verticaladmin.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Cine suntem

Suntem o companie de facility management, dinamică și versatilă, pregatită să vină în întâmpinarea cerințelor tehnice și logistice ale proprietarilor clădirilor rezidențiale și comerciale.

Utilizarea unui management proactiv și administrarea eficientă a resurselor, împreună cu suportul unor echipe de profesioniști și a unor furnizori verificați, sunt fundamentele prin care grupul nostru asigură succesul operaţiunilor şi satisfacția deplină a beneficiarilor seviciilor noastre.

despre noi
despre noi

Ce facem

Compania noastră oferă servicii profesionale de contabilitate și facility management pentru sectorul rezidențial și cel comercial, devenind partener esențial pentru clienții care preferă să se concentreze pe activitatea lor de bază, transferând întreținerea și operarea clădirilor către o companie specializată.

Experiența specialiștilor noștri pe diferite segmente ale pieței de facility management, combinată cu un portofoliu amplu de proprietăți, ne permite să oferim soluții prompte la solicitările oricărui client, indiferent de dimensiunea portofoliului sau de complexitatea acestuia.

SIGURANTA

EXPERIENTA

SUSTENABILITATE

Sectiune5

Suntem întotdeauna pregătiți pentru noi proiecte și provocări. Contactează-ne acum și ne vom ocupa de confortul tău! VerticalAdmin - Administrare blocuri