Comenzi si suport telefonic: 0722 545 936 sau pe mail la office@verticaladmin.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Vertical Admin

Sectiune1

Verticaladmin : Administrare blocuri, Administrare imobile .

Serviciile profesionale de facility management sunt vitale pentru orice dezvoltator sau proprietar de succes. Noi înțelegem acest lucru și oferim cele mai înalte standarde de profesionalism. Servicii administrare blocuri, la cel mai bun pret garantat. Solutii complete de administrare blocuri si administrare imobile. Oferte administrare blocuri si administrare imobile .

Afla mai multe

Sectiune2

verticaladmin

SIGURANTA

Pachetele noastre de servicii de contabilitate și administrare imobile sunt proiectate punând întotdeauna siguranța și confortul clientului pe primul loc.

verticaladmin

EXPERIENTA

Ne place ca în tot ceea ce facem să fim pe primul loc. Cunoaștem foarte bine piața locală și întotdeauna încercăm să fim cu un pas înaintea concurenței.


VerticalAdmin - Administrare blocuri, Administrare Imobile

verticaladmin

SUSTENABILITATE

Ansamblurile rezidențiale sau comerciale pe care le administrăm sunt proiectate să reziste în timp și să facă față oricăror provocări. La fel și serviciile noastre.Sectiune3

Cateva cuvinte despre noi

VerticalAdmin - Administrare blocuri, Administrare Imobile

Suntem o companie locală de administrare blocuri / administrare imobile, dinamică și versatilă, pregatită să vină în întâmpinarea cerințelor tehnice și logistice ale proprietarilor clădirilor rezidențiale și comerciale.

  • Servicii de intretinere preventiva si corectiva;
  • Servicii de contabilitate si gestiune financiara;
  • Servicii conexe contabilitatii si gestionarea managementului.

Sectiune4

Portofoliu VerticalAdmin : Administrare blocuri, Administrare Imobile

verticaladmin

Catedrei Residence

REZIDENȚIAL

Catedrei Residence este un ansamblu de locuințe situat în zona de Nord a Bucureștiului, în Cartierul Francez. Complexul este alcătuit din apartamente de două și trei camere și este prevăzut cu parcare subterană.

verticaladmin

Silver Mountain (Poiana Brasov)

APARTHOTEL

Silver Mountain, un nou concept in constructia si amenajarea spatiului de locuit, a carui unicitate consta in intelegerea si adaptarea armonioasa la noile necesitati de lifestyle ale clientilor. Mai mult decat, este un ansamblu de cladiri si facilitati, care imbina eficienta a tuturor elementelor de confort presupuse de un stil de viata cu adevarat modern.

verticaladmin

Domenii Park

REZIDENȚIAL & OFFICE & COMERCIAL

Domenii Park este unul dintre cele mai versatile ansambluri rezidențiale construite recent. Îmbinând confortul și siguranța unui cartier rezidențial liniștit cu stilul cosmopolit pe care apropierea de centrul Capitalei i-l conferă.

Sectiune5

Suntem întotdeauna pregătiți pentru noi proiecte și provocări. Contactează-ne acum și ne vom ocupa de confortul tău! VerticalAdmin - Administrare blocuri www.verticaladmin.ro