skip to Main Content

PORTOFOLIUL VERTICAL ADMIN

Aici afli mai multe despre cele mai interesante proiecte ale noastre.

Cateva din proiectele noastre

Catedrei Residence

REZIDENȚIAL
Catedrei Residence este un ansamblu de locuințe situat în zona de Nord a Bucureștiului, în Cartierul Francez. Complexul este alcătuit din apartamente de două și trei camere și este prevăzut cu parcare subterană.

Colina Marei (Sinaia-Prahova)

REZIDENȚIAL & OFFICE
Colina Marei, un nou concept in constructia si amenajarea spatiului de locuit, a carui unicitate consta in intelegerea si adaptarea armonioasa la noile necesitati de lifestyle ale clientilor. Mai mult decat, este un ansamblu de cladiri si facilitati, care imbina eficienta a tuturor elementelor de confort presupuse de un stil de viata cu adevarat modern.

Domenii Park

REZIDENȚIAL & OFFICE & COMERCIAL
Domenii Park este unul dintre cele mai versatile ansambluri rezidențiale construite recent. Îmbinând confortul și siguranța unui cartier rezidențial liniștit cu stilul cosmopolit pe care apropierea de centrul Capitalei i-l conferă.

CityLife Residences

REZIDENȚIAL

CityLife Residences este un proiect rezidential plasat in estul capitalei, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Costin Georgian (350m).

Dezvoltatorul proiectului are o experienta solida in constructia ori renovarea unor cladiri rezidentiale si alte proiecte cu destinatie multipla in Bucuresti, Londra si Timisoara.

Evocasa Orizont(Ploiesti)

REZIDENȚIAL
Un cartier complet redefinit, un nou standard de viaţă la Orizont.
Evocasa Orizont este un cartier unic, situat în Ploiești, la 10 minute de centrul orașului, prevăzut cu 156 de unități locative moderne – un ansamblu rezidențial amplu, complet finalizat.
Back To Top
×Close search
Search